Computervaardigheden

Computervaardigheden

Wil je graag alle functies ontdekken van je nieuwe Mac? Heb je Excel of Word wel al eens gebruikt, maar wil je er nu echt professioneel mee aan de slag? Of wil je een echte informaticus worden en met de meest voorkomende programma’s leren werken? Volg dan een opleiding in het thema Computervaardigheden voor een unieke opleiding!

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer je alle kennis die je nodig hebt om perfect met jouw gekozen programma te werken! Ontdek alles vanaf de basis of scherp je eerder verworven skills van diverse programma’s aan om jouw carrière een stevig duwtje in de rug te geven.

Kies uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo ga je meteen aan de slag om jouw kennis uit te breiden en weer een mooie aanvulling op je cv te zetten!


allSubthemesWithinTheme Computervaardigheden

Beginners

Beginners

5 homestudies, 2 fgroupcourses

Computerprogramma's grafische vormgeving

Computerprogramma's grafische vormgeving

5 homestudies, 9 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Foto & video digitaal bewerken

Foto & video digitaal bewerken

1 homestudy, 2 fgroupcourses, 1 virtualclass

Kantoorsoftware

Kantoorsoftware

11 homestudies, 8 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses

Marketing & social media

Marketing & social media

1 homestudy, 8 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Webdesign

Webdesign

4 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass

Webshop starten

Webshop starten

2 homestudies, 8 fgroupcourses, 2 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

Computervaardigheden zijn essentieel voor verschillende jobs in uiteenlopende sectoren. De communicatiesector, het onderwijs en zelfs de hedendaagse landbouwsector. Allemaal vragen ze een bepaald niveau van computerkennis. Zowel onze basiscursussen kantoorsoftware als onze gespecialiseerde opleidingen binnen de grafische vormgeving, marketing en IT zijn dus zeer waardevol. Dankzij onze opleidingen Computervaardigheden word jij dan ook een werkkracht met relevante computerkennis. Hierdoor springt jouw cv er gegarandeerd bovenuit! 

Vlot met computers werken is een must geworden. In zo goed als elke job is werken met Microsoft Office een absolute basis. Vaak komt daar zelfs kennis van HTML of andere gespecialiseerde programma's bij kijken. Jullie opleidingen zijn ideaal om op korte tijd die noodzakelijke kennis te vergaren. - employerSpeaks

Computeropleidingen

trendsCapitalized

In Noord-Europa gebruikt 95% van de bevolking actief het internet. Dat is enorm veel, en nog maar eens een bewijs dat computers en smartphones een enorme impact hebben op onze levens. En die impact groeit. Computervaardigheden zijn in de meeste jobs essentieel. Zeker in administratieve en ICT-functies wordt er actief naar gepeild op sollicitatiegesprekken. Bereid je daarom voor met een opleiding op maat en leer de skills die jij nodig hebt om te slagen in het leven.

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

IT is een bruisende sector waarbij de invloed van nieuwe ontwikkelingen wereldwijd reikt. Een van die opkomende technologieën is artificiële intelligentie. We komen nu al dagelijks in contact met systemen die gestuurd worden door AI. Wanneer we het vliegtuig nemen, vliegt de piloot maar 7 minuten zelf, de rest gebeurt automatisch. Google Maps stuurt je langs de kortste en snelste route dankzij artificiële intelligentie. Spotify beveelt liedjes aan op basis van wat je eerder geluisterd hebt, dankzij AI. De technologie achter deze systemen wordt steeds geavanceerder en reikt verder en verder. Zin om daaraan mee te werken? Doen!

Mijn kennis van computers is altijd beperkt geweest. Toen ik ander werk moest zoeken, bleek dat een groot probleem op mijn cv. Daarom besloot ik me twee jaar geleden bij te scholen. Ik volgde de cursussen Excel, Access en Word en leerde zo heel snel de basis. Dankzij die cursussen had ik genoeg kennis om snel aan een nieuwe job te geraken. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Indien je nog beter met computers of bepaalde computerprogramma’s wil leren werken, dan zijn deze cursussen perfect voor jou. Je begint vanaf nul en de leerstof is heel duidelijk. De docenten staan altijd paraat om te helpen wanneer je vastzit. Een echte aanrader!

niceToKnowHeader

  • Tachtig procent van de e-mails die dagelijks verstuurd worden, zijn spam.
  • De drie meest voorkomende paswoorden zijn 123456, 12345 en 'paswoord'. Je kiest dus best iets anders!
  • Er worden meer dan zesduizend nieuwe computervirussen ontwikkeld per maand. Dat zijn er ongeveer tweehonderd per dag!
  • Een professionele typist die heel de dag typt, legt meer dan vijftien(!) km per dag af met zijn handen.