Computervaardigheden

Computervaardigheden

Wil jij graag al jouw opborrelende ideeën uiten in professioneel ontworpen affiches of brochures dankzij verschillende programma’s zoals InDesign, Illustrator of Photoshop? Of wil je met de meest voorkomende basisprogramma’s leren werken? Volg dan een opleiding in het thema Computervaardigheden voor een unieke opleiding!

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer alle kennis die je nodig hebt om perfect met jouw gekozen programma te werken! Ontdek alles vanaf de basis of scherp je eerder verworven skills van diverse programma’s aan om jouw carrière een stevig duwtje in de rug te geven.

Kies uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo ga je meteen aan de slag om jou kennis uit te breiden en weer een mooie aanvulling op je cv te zetten!

allSubthemesWithinTheme Computervaardigheden

beSureOfYourFuture

In deze opleidingen leer je de basis van de meest gebruikte computerprogramma’s. Wil je meer? Dan bieden we je ook nog eens tal van specialisaties aan. Computervaardigheden zijn tegenwoordig essentieel voor tal van beroepen, maar ze zijn ook meer dan dat: ze maken je leven makkelijker. Zorg ervoor dat jouw cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen en schrijf je nu in voor een van deze opleidingen.

Tegenwoordig is het cruciaal dat je vlot met computers kan werken. In zo goed als elke job moet je met Microsoft Office of HTML kunnen werken. We zien ook dat dat bij de meerderheid van de vacatures ondertussen als de absolute basis wordt gezien. Mensen die die skills niet hebben, laten zich best bijscholen. Ex-studenten van jullie school doen het daarin bijzonder goed. - employerSpeaks

Computeropleidingen

trendsCapitalized

In Noord-Europa gebruikt 95% van de bevolking actief het internet. Dat is enorm veel. En nog maar eens een bewijs dat computers en smartphones een enorme impact hebben op onze levens. En die impact groeit. Computervaardigheden zijn in de meeste jobs essentieel. En zeker in administratieve en ICT-functies wordt er actief naar gepeild op sollicitatiegesprekken. Bereid je daarom voor met een opleiding op maat. En leer de skills die jij nodig hebt om te slagen in het leven.

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

Een van de opkomende technologieën is artificiële intelligentie. We komen nu al dagelijks in contact met systemen die gestuurd worden door AI. Wanneer we het vliegtuig nemen, vliegt de piloot maar 7 minuten zelf, de rest gebeurt automatisch. Google Maps stuurt je langs de kortste en snelste route dankzij artificiële intelligentie. Spotify beveelt liedjes aan op basis van wat je eerder geluisterd hebt, dankzij AI. Zelfs als je iets googelt is er AI in het spel. De technologie achter deze systemen wordt steeds geavanceerder. Benieuwd waar dat naartoe gaat!

Omdat ik nooit had leren werken met computers, besloot ik twee jaar geleden dat het tijd was om me bij te scholen. Ik volgde de cursussen Excel, Outlook en Word. Zo leerde ik snel de basis die in elke vacature gevraagd wordt. Dankzij die cursussen heb ik genoeg kennis om eender welk ander computerprogramma snel aan te leren en om me eindelijk met zelfvertrouwen op de arbeidsmarkt te begeven. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Als je nog niet goed overweg kan met computers of bepaald computerprogramma’s, dan zijn deze cursussen perfect voor jou. Je hebt geen voorkennis nodig en de leerstof is heel duidelijk. De docenten staan altijd paraat om te helpen wanneer je vast zit. Een echte aanrader!

niceToKnowHeader

  • 80% van de mails die dagelijks verstuurd worden zijn spam.
  • De drie meest voorkomende paswoorden zijn 123456, 12345 en paswoord. Je kiest dus best iets anders!
  • Er worden meer dan 6000 nieuwe computervirussen ontwikkeld per maand. Dat zijn er ongeveer 200 per dag!
  • Een professionele typist die heel de dag typt, legt meer dan 15 km per dag af met zijn handen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0