ICT & Webdevelopment

ICT & Webdevelopment

Wil jij graag professioneel aan de slag gaan in de ICT-wereld? Wil je leren hoe je met verschillende computerprogramma’s aan de slag gaat? Dan is een opleiding uit onze categorie ICT en Web Development voor jouw de perfecte keuze om je computer skills aan te scherpen en zo een heuse IT-wizard te worden.

Met onze professionele cursussen, samengesteld door vakexperts, dompel je jezelf helemaal onder in de wereld van HTML en CSS en absorbeer alle kennis zodat je te weten komt hoe je een webpagina van A tot Z opbouwt. Zo geef je een stevige boost aan je carrière en kan je jezelf binnenkort tot de échte IT-crowd rekenen?

Kies uit onze praktijkgerichte groepslessen, virtual classes en thuiscursussen jouw favoriete opleiding en ga meteen aan de slag met het lesmateriaal. Zo ga je na het behalen van je diploma al gauw aan de slag in deze boeiende wereld van bits, bytes en code.

allSubthemesWithinTheme ICT & Webdevelopment

beSureOfYourFuture

IT-kennis wordt op steeds meer jobs een basisvereiste. Maar je kan je er ook nog steeds mee onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen zorgen er stuk voor stuk voor dat je professioneel aan de slag kunt. Met zo’n diploma op je cv kan je dus niet alleen zelfstandig starten, maar zorg je ervoor dat je cv altijd bovenaan de stapel komt te liggen.

Een van onze marketeers besloot zich vorig jaar bij te scholen in sociale media. Hij is erin geslaagd zich onmisbaar te maken voor ons bedrijf. Nu raden we al onze werknemers aan om bij jullie een cursus te volgen. Via de KMO-portefeuille is dat ook nog eens voordeliger en makkelijker dan ooit. - employerSpeaks

IT-opleidingen

trendsCapitalized

De digitalisering trekt zich overal door. Elk bedrijf heeft zijn eigen IT-dienst en als zelfstandige starten zonder website is nu echt ondenkbaar. Op de schoolbanken leren de allerjongsten coderen alsof het hun tweede taal is en programma’s worden intuïtiever en mobieler. It-kennis is voor veel jobs dan misschien een vereiste, het is en blijft ook een enorme troef die jou leven makkelijker maakt. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke uitdaging die op je afkomt.

ICT & Webdevelopment, hundredPercentOfTheTime

Blockchain is de toekomst. Het maakt het mogelijk dat programma’s en data, zelfs financiële transacties, veiliger en sneller kunnen verlopen. Zelfs zonder dat er een bank of overheid aan te pas komt. Als jij meer over blockchain wil leren, dan hebben wij de opleiding voor jou! Bereid je voor op de volgende technologische revolutie en schrijf je nu in.

Ik wou altijd al leren Photoshoppen. Dus ik besloot me in te schrijven voor de cursus in avondonderwijs. En ik ontdekte dat ik er echt goed in was. Ondertussen is het de perfecte creatieve uitlaatklep voor mij. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Met alles wat ik in de lessen geleerd heb, kan ik nu ook echt klanten scoren. Het is mijn droom dit ook voltijds te kunnen doen. En dankzij het avondonderwijs ben ik al vlot op weg. - exStudentSpeaking

Nathalie Focant
Nathalie Focant

Opleidingsadviseur

Of je nu professioneel je wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meest-gebruikte computer en sociale media programma’s tot je er zelf expert in wordt. Je creëert zo je eigen kansen. Schrijf je vandaag nog in.

niceToKnowHeader

  • Zo’n 4,5 miljard mensen gebruiken actief het internet.
  • We spenderen gemiddeld 2 en een half uur op sociale media per dag.
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990! uit.
  • Er zijn meer dan 5000 verschillende soorten digitale munten.
  • De eerste website is eigenlijk een pak minder oud dan je eerst zou denken. Pas in 1991 stond deze online.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0