Bouw & Renovatie /Onderhoud en herstelling

Onderhoud en herstelling

Ben je een handige harry die graag zelf het heft in handen neemt en zich graag bezighoudt met onderhoud en herstellingen in huis? Of werk je in de bouw en wil je je specialiseren? Schrijf je nu in en leer hoe je elke verbouwing tot een succesvol einde brengt.

les bij jou in de buurt

studie op maat

les van bouwexperts

waardevolle diploma's

met online leeromgeving

mix van theorie en praktijk

praktijkgerichte lessen

erkende opleidingen

waar en wanneer je wil

start meteen als zelfstandige


allCoursesWithinSubtheme Onderhoud en herstelling

Bedrijfsbeheer, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je jouw onderneming tot een commercieel succes maakt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Dakdekker en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Eindafwerking, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Eindafwerking en leer alles wat je wil weten!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Elektriciteit en word een krak in je vak als Elektricien.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien - Doe-Het-Zelver, cpProfessionWithFuture

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Glazenmaker, cpProfessionWithFuture

Wil je lekker flexibel kunnen studeren, vanuit huis of onderweg?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter (Sanitaire Installaties), cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Sanitair en word een krak in je vak als Loodgieter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter Allround, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Sanitair en word veelzijdig Loodgieter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter CV & Gas, cpProfessionWithFuture

Behaal je Diploma Loodgieterij en ga professioneel aan de slag.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Tegelzetten en word veelzijdig Tegelzetter.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Nederlanders zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en vooral ook verbouwen. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Klaar om expert in renoveren te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In ons bouwbedrijf zoeken we een gezonde combinatie van mensen die eruit springen op vlak van techniek en mensen met een oerdegelijke kennis. De opleidingen in afstandsonderwijs zorgen er eigenlijk voor dat je beide kan zijn. Mensen die de tijd en moeite gedaan hebben om zich zo te specialiseren, hebben bij ons altijd een streepje voor. - employerSpeaks

Bouwonderhoud en herstellingen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. En ook bouwbedrijven willen experts die elke renovatie tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject Een extra diploma in de bouw brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanmaken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elke verbouwing. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Onderhoud en herstelling, hundredPercentOfTheTime

Verbouwen is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke klus de baas te kunnen. Zo toon je op je werk dat je een specialist bent en kan je vlot thuis aan de slag met je eigen renovatieprojecten.

Je gaat naar school en begint meteen te werken. Vaak leer je enorm veel op die job. Maar als je echt carrière wil maken en meer wil verdienen dan moet je ook investeren in jezelf. Dat heb ik dan ook gedaan. Nu mag ik, dankzij mijn extra diploma’s afstandsonderwijs, ook leiding geven. En dat zie ik niet alleen aan mijn wedde. Ik merk dat ik veel meer voldoening haal uit mijn job en dat ik een aanspreekpunt wordt voor collega’s. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een specialisatie mensen in de bouw heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van stielmannen. En voor mensen die zelf stielman of -vrouw willen worden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0