Evenementen

Heel wat bedrijven en organisaties weten dat evenementen de dag van vandaag essentieel zijn binnen de communicatiestrategie. Als specialist kan je hen dan ook helpen en hen de nodige kennis bieden om bijvoorbeeld congressen, beurzen, modeshows of andere evenementen te organiseren. Leer zelf de kneepjes van het vak en word een echte professional in de boeiende wereld van events. Ontdek zelf de opleidingen van dit subthema.

Je leert zelf alles over events. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

persoonlijke begeleiding

praktijkgerichte lesmethode

veel toekomstmogelijkheden

zorgvuldig afgestemd traject

flexibel rooster

digitaal leerplatform

boeiende branche

uiteenlopende carrièrekansen

vakbekwame docenten

kwaliteitsvolle lessen

allCoursesWithinSubtheme Evenementen

Bakker (Cupcakes), cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Biersommelier, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte cursus Biersommelier in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Cateraar, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Cateraar en studeer op je eigen tempo.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Eventmanager, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Eventmanager in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Florist, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor onze praktijkgerichte avondcursus Florist in Antwerpen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kaasmeester, cpProfessionWithFuture

In de cursus kaasmeester leer je een expert worden op vlak van kazen en hun gebruik.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Taarten Maken, cpProfessionWithFuture

In de opleiding taarten maken leer je prachtige en heerlijke creaties uit je mouw toveren.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Weddingplanner, cpProfessionWithFuture

Leer een huwelijk tot in de puntjes organiseren dankzij de lessen van echte vakexperten.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Droom je er ook van om je eigen events te organiseren? Heel wat bedrijven breiden tegenwoordig hun communicatiemix uit en zetten volop in op events. Als expert in evenementen ben je in staat om een professioneel evenement op poten te zetten van A tot Z. Je begint met een creatief idee en je laat je creativiteit verder ontwikkelen. Als echte eventplanner ben je mee met de allernieuwste trends en zorg je voor een fantastische uitvoering en een slimme marketingaanpak! Elk bedrijf is met jouw skills een heel eind vooruit. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgevers dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten in de wereld van events.

De eventsector is een fantastische sector. Een event organiseren is een fantastische ervaring. Wanneer het allemaal loopt volgens plan en de klant tevreden is, dan ben ik helemaal tevreden! - employerSpeaks

Evenementen

trendsCapitalized

Events worden door bedrijven en organisaties steeds vaker strategisch ingezet als een volwaardig deel van hun marketing- en communicatiemix. Bedrijven denken beter na over de boodschap die ze als merk willen uitsturen. Een live of virtueel evenement is daar vaak ideaal voor. Tegenwoordig is een event geen doel op zich. Bedrijven willen fysiek in contact komen met hun doelgroep om zo hun doelstellingen vanuit marketing, sales en communicatie te verbeteren. Neem snel een kijkje tussen de opleidingen uit deze subcategorie!

Evenementen, hundredPercentOfTheTime

De eventindustrie is enorm innovatief. Heel wat mensen willen tegenwoordig verwonderd en verrast worden. Ze willen een 'WOW-moment' bijvoorbeeld door het gebruik van de allerlaatste technologische mogelijkheden. Logisch dat events en technologie dus hand in hand gaan. Als eventplanner mag je werken met de laatste, spannende eventtechnologie en zelfs met virtual reality, drones, 360 graden camera's etc... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik vergeet nooit mijn eerste ‘event-kick’, als kersvers commercieel directeur. De event-microbe heeft mij nooit meer losgelaten. Werken in de eventsector is geen job, het is een passie. Ik geniet van zoveel afwisseling en ik leer zoveel geweldige mensen kennen. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde en getalenteerde mensen.  - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De vraag voor een opleiding tot eventmanager blijft enorm groot. Events zullen ook in de toekomst een essentieel instrument blijven in de communicatie tussen bedrijven en hun klanten. Bedrijven mikken wel op kleinere evenementen, meer regionale spreiding en een combinatie tussen fysieke en online events. Maar ook dat vormt de uitdaging van morgen!

niceToKnowHeader

  • In de wereld van evenementen heb je enorm veel variatie: Op één dag kun je gerust bezig zijn met het checken van de locatie, het bijwonen van een demonstratie van een nieuwe techtool en bijvoorbeeld ook nog brainstormen over een nieuw evenement. Varieteit is wat het leven boeiend maakt en eventplanning doet dat zeker!
  • Eventplanning kan ervoor zorgen dat je de hele wereld rondreist. Van een evenement in je eigen stad of een evenement in een ander land, je komt steeds weer op spannende en interessante locaties en bestemmingen.
  • Zij die zich creatief kunnen uitdrukken hebben een prettiger en vaak meer gebalanceerd leven, dus als eventplanner krijg je het beste van beide werelden.
  • Eventplanning biedt enorm veel flexibiliteit: je kunt je werk eigenlijk altijd overal verrichten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0