Fotobewerking

Wil jij je liefde voor grafisch ontwerp naar het volgende niveau tillen? Wil jij meer leren over Photoshop, Lightroom of fotografie? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou. Schrijf je nu in en ontdek jouw grafisch talent.

geavanceerde fotobewerking

leer fotobewerking van experts

eigen portfolio uitbouwen

gebruik van nieuwste software

voor unieke beelden

les van grafische vormgevers

focus op beeldkwaliteit

met de beste digitale tools

professionele retouchering

creatief diploma


allCoursesWithinSubtheme Fotobewerking

Leren foto's bewerken

Indesign Gevorderden

Indesign Gevorderden , verruim je praktijkkennis van InDesign

Schrijf je in voor deze opleiding en start meteen als Grafisch Ontwerper.

Leren foto's bewerken

Lightroom

Lightroom, cpProfessionWithFuture

Behaal je diploma Lightroom en ga voor een flitsende job als professioneel Fotograaf.

availableVia

Photoshop, cpProfessionWithFuture

Ga voor de studie Photoshop en lanceer je carrière als Grafisch Vormgever.

Leren foto's bewerken

Photoshop voor Fotografie

Photoshop voor Fotografie, cpProfessionWithFuture

Een cursus volgen is werken aan een nieuwe, mooie toekomst.

availableVia


beSureOfYourFuture

Fotobewerking en grafische skills zijn tegenwoordig steeds meer noodzakelijk om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt. In een digitale wereld staat het nog steeds prachtig op jouw CV.  Jouw diploma laat je daarnaast ook vlot als freelancer starten en doet je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

Wij doen regelmatig een beroep op een designer die bij het Centrum voor Avondonderwijs de kneepjes van het vak geleerd heeft. En ik moet zeggen: we zijn daar altijd enorm tevreden van. Hij bewerkt onze evenementenfoto's altijd top en in de stijl die we willen. Het werk is op tijd geleverd en qua prijs ook altijd in orde. Ik raad iedereen jullie oud-studenten aan. Enorm tevreden klant, hier. - employerSpeaks

Leren foto's bewerken

trendsCapitalized

De mogelijkheid van grafische programma's als Phototshop en Lightroom worden steeds uitgebreider. Ondertussen kan je al vlot foto’s en video’s bewerken, maar ook VR (Virtual Reality) of 3D wordt steeds populairder.  

Fotobewerking, hundredPercentOfTheTime

Computerprogramma’s worden steeds vaker in applicatie-vorm gegoten. Zo vind je Lightroom nu ook op je mobiele telefoon en is smartphone-fotografie een volwaardige tegenpool van camera-fotografie geworden. Dat heeft als gevolg dat alles ook sneller moet gebeuren. En dat brengt de gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Als amateurfotograaf krijg ik regelmatig de vraag om op feestjes te fotograferen. Iets waar ik gretig op in ga, want dat brengt zo makkelijk een extra centje binnen. Bij mijn eerste opdracht had ik mijn foto’s onbewerkt naar de klant doorgestuurd. Ik wist niet beter. Ondertussen weet ik dat Lightroom een noodzakelijk programma is voor elke fotograaf. Dankzij mijn opleidingen in avondonderwijs heb ik nu enkel nog tevreden klanten en kan ik in bijberoep aardig wat bijverdienen. Ik raad deze opleidingen bij het Centrum voor Avondonderwijs aan al mijn collega-fotografen aan. De docent is een echte vakexpert en je merkt gewoon dat je iedere les enorm veel groei en beter wordt als fotograaf. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

In deze opleidingen vind je een gezonde mix van fotografen en enthousiastelingen. Dat zorgt ervoor dat er heel wat creativiteit heerst en dat de les heel dynamisch verloopt. Jouw docent is zelf ook al enkele jaren als fotograaf en designer aan de slag. Hij weet wat klanten verlangen en heeft tal van tips&tricks zodat jij vlot kan starten en kan uitgroeien tot een echte expert. Schrijf je daarom snel in. Deze lessen zitten snel volzet.

niceToKnowHeader

  • Photoshop is al meer dan 30 jaar oud.
  • Volgens meerdere verschillende studies is grafisch design een van de beste sectoren om in te freelancen.
  • Foto’s bewerken wordt al gedaan van zodra er fotografie was. Zo werd het al vroeg gebruikt voor verschillende propaganda-foto’s en campagnes.
  • Kodak is een woord zonder betekenis. De oprichter vond dat het sterk en duurzaam klonk en daarom koos hij het als merknaam voor zijn bedrijf.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0