Make-Up/Photoshoots

Photoshoots

Leer modellen tot in de puntjes opmaken om ze klaar te stomen voor de camera. Door rekening te houden met de belichting en vele andere kleine details, zorg jij ervoor dat elke fotoshoot vlot verloopt. Onze docenten leren je de kneepjes van het vak tijdens deze praktijkgerichte lessen!

voor de perfecte foto

les van topdocenten

extra troef op je cv

praktijkgerichte lessen

onmisbaar op fotoshoots

een job in de modesector

voor beginners en gevorderden

nieuwe skill in je portfolio

moderne technieken

verschillende stijlen


allCoursesWithinSubtheme Photoshoots

fotoshoots make-up

Face Painting

Face Painting, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de basiscursus Face Painting en start als Grimeur.

availableVia

fotoshoots make-up

HD Brow Sculpting

HD Brow Sculpting, cpProfessionWithFuture

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

availableVia

fotoshoots make-up

Make-up Airbrush

Make-up Airbrush, cpProfessionWithFuture

Onderwijs jezelf in Make-up Airbrush en ga voor een stabiele job.

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een diploma van onze school verzeker je jezelf van een carrière in de fotostudio. Je gaat dan achter de schermen aan de slag als visagist en krijgt zo de kans om modellen op te maken voor dat ene allesbepalende plaatje. Je kan starten in de modewereld, bij een magazine, als zelfstandig MUA... Veel make-up artists gaan als freelancer aan de slag, dus een degelijk portfolio is onmisbaar om jouw skills te tonen aan toekomstige werkgevers en elke opdracht binnen te halen.

Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere make-up artists. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen, veel fotoshoots te volgen en een tijdje mee te lopen met een fotograaf. Zo leer je werken in een professionele omgeving en leer je omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

fotoshoots make-up

trendsCapitalized

Het is voor make-up artists van cruciaal belang om altijd mee te zijn met de laatste nieuwe trends. Die veranderen constant, dus je moet de juiste kanalen zoeken om op de hoogte te blijven en je te laten inspireren. Volg enkele belangrijke beautyaccounts op Instagram of ga eens langs op een beurs over make-up.

Photoshoots, hundredPercentOfTheTime

Steeds meer cosmeticamerken willen een bijdrage leveren voor een betere en gezondere wereld. Ze zetten volop in op natuurlijke en duurzame producten en verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Sommige producten zijn zelfs volledig ‘zero waste’ en laten geen (plastic) afval na! Er wordt ook vaker aandacht besteed aan dierenleed. Veel make-upproducten worden getest op dieren om bijwerkingen te bestuderen, maar daar maken steeds meer merken een einde aan.

Ik had al een basiscursus make-up gevolgd aan deze school, maar ik wilde meer. Naast make-up ben ik veel bezig met mode, dus leek het mij leuk om de twee te combineren in een job als fashion visagiste. Ik volgde de opleiding bij een topdocente die vol enthousiasme haar kennis doorgaf. Ik heb nu al drie fotoshoots mogen doen en ik kan zeggen dat het mijn droomjob is! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn erg in trek bij onze studenten. We krijgt hier zowel beginners als ervaren MUA’s over de vloer die extra skills willen leren en modellen willen leren opmaken. Onze docenten zorgen ervoor dat je verschillende stijlen en technieken snel in de vingers krijgt. Succes verzekerd!

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • L’Oréal is het grootste en bekendste make-upmerk. Het bedrijf werd opgericht in 1909 door een Franse chemicus. Oorspronkelijk verkocht L’Oréal enkel kleurspoelingen voor het haar.
  • Ook de make-upwereld heeft zijn eigen celebs: onder andere Bobbi Brow, Pat McGrath, Tom Pecheux en Charlotte Tilbury hebben hun skills al lang bewezen en beïnvloeden de MUA’s van vandaag.
  • Als make-up artist houd je niet alleen rekening met de kledij die een model of klant zal dragen, maar moet je ook vooruit denken over de omstandigheden. Je wil immers dat je werk volledig tot zijn recht komt. Vraag dus even na welke belichting gebruikt zal worden tijdens de fotoshoot.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-