Massagetechnieken/Pijn bestrijden

Pijn bestrijden

Of je nu al even als masseur aan de slag bent of op zoek bent naar een manier om pijn te bestrijden zonder medicatie, dit zijn de opleidingen voor jou. Je leert bewezen massagetechnieken waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. Zo help je je klanten, vrienden of familie met spier en gewrichtspijn. Jouw gouden handen kunnen iemands leven veranderen. Schrijf je hier in.

de nieuwste massagetechnieken

les van massage-experts

oefenen op echte modellen

van stoel- tot sportmassage

pijn verlichtende massages

praktijkgerichte lessen

van Bracci tot Thaise massage

voor een carrière vol gevoel

geteste methodes

herstel bevorderende massages


allCoursesWithinSubtheme Pijn bestrijden

Pijn bestrijden met massagetechnieken

Manuele Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus lymfedrainage en word veelzijdig masseur.

availableVia

Massagetherapeut, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de cursus Massage en word veelzijdig Massagetherapeut.

Sportmasseur, help sporters hun spieren te verzorgen

Schrijf je in voor de cursus Sportmasseur en word veelzijdig masseur.

Pijn bestrijden met massagetechnieken

Stoelmassage

Stoelmassage, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Drukpuntmassage en start meteen als Drukpuntmasseur.

availableVia

Pijn bestrijden met massagetechnieken

Thaise Massage

Thaise Massage, cpProfessionWithFuture

Onderwijs jezelf in Thaise Massage en ga voor een stabiele job.

availableVia

Pijn bestrijden met massagetechnieken

Triggerpointmassage

Triggerpointmassage, cpProfessionWithFuture

Onderwijs jezelf in Triggerpointmassage en ga voor een stabiele job.

availableVia


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die bewezen zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Pijn bestrijden met massagetechnieken

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt.

Pijn bestrijden, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik geef nu al bijna 10 jaar massages. En dan denk je dat je alles al weet. Maar ik besloot me toch bij te scholen. Ik wou ook sporters helpen. Ik zag dat die vaak met blessures toekomen en een massage zoeken om hun pijn te bestrijden. Deze cursussen leren je net dat te doen. Ik raad het al mijn collega’s aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken aan en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Schrijf je nu in.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-