Massagetechnieken /Medische massage

Medische massage

Wil je je specialiseren als masseur? Ontdek dan medische massages en help jouw klanten om hun kwaaltjes weg te werken. Onze professionele docenten doen je met plezier kennis maken met de beste en bewezen massagetechnieken. Schrijf je nu in.

les massage van experts

les bij jou in de buurt

praktijkgerichte lessen

oefenen op echte mensen

in hygiënische leslokalen

oefeningen tijdens de les

theorie en praktijk

begeleiding door experts

je eigen zaak starten

makkelijk combineren met werk


allCoursesWithinSubtheme Medische massage

Afslankingsmassage, cpProfessionWithFuture

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Anatomie-pathologie-fysiologie, ga voor een carrière als zorg- of welzijnswerker

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Massagetherapeut, cpProfessionWithFuture

Dé beste opleiding in Vlaanderen om aan de slag te gaan als massagetherapeut!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Triggerpointmassage, cpProfessionWithFuture

Is het tijd om te beginnen met iets wat je écht leuk vindt? Dit is je kans.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Zwangerschapsmassage, cpProfessionWithFuture

Een ervaren massagetherapeut leert je de beste technieken toepassen.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Tui-na Basis, verdiep jezelf in de Chinese geneeskunde

Eindelijk iets doen wat je echt leuk vindt? Kies nu voor jezelf.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school, zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Maar studenten van jullie school, daar is is iedereen tevreden van. Ze hebben kennis en vaardigheden. Ze hebben alle technieken perfect in de vingers en kunnen als volwaardige zelfstandige masseurs starten. - employerSpeaks

Medische massage-opleidingen

trendsCapitalized

En of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt. Daarnaast wordt er in de zorg ook steeds meer gebruik gemaakt van massages om medische kwaaltjes te bestrijden. Een specialist in medische massage is dus zeker een job met toekomst.

Medische massage, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Ik wou eigenlijk altijd in de zorg werken, maar kon er wegens mijn gezin nooit aan beginnen. Toen ontdekte ik de medische massage-opleidingen van het Centrum voor Avondonderwijs. Ondertussen heb ik ze bijna allemaal gevolg. De docenten zijn top en de leslokalen zijn modern en hygiënisch. Ik leer zoveel bij en kan niet wachten om zelf in de praktijk aan de slag te gaan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren. Je vervult als masseurs ook een steeds belangrijkere rol. Je leert mensen ontspannen in een maatschappij die steeds sneller, harder en drukker wordt. Het is een job met toekomst, maar ook een job waar je veel voldoening van krijgt.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0