Techniek /Renovatie

Renovatie

Klaar om alles te leren over renovatietechnieken? En werk je graag met je handen? Dan is een van deze opleidingen perfect voor jou! Schrijf je nu in en leer hoe je elke project tot een goed einde brengt.

leer bij jou in de buurt

les van renovatie-experts

combineer theorie en praktijk

behaal je waardevolle diploma

ontdek de online leeromgeving

oefen meteen thuis

start je eigen zaak

een opleiding op jouw maat

leer op je eigen tempo

studeer waar en wanneer je wil


allCoursesWithinSubtheme Renovatie

Dakdekker, cpProfessionWithFuture

In de opleiding dakdekker leer je verschillende soorten daken leggen en isoleren.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de professionele opleiding Elektricien in Gent.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Elektricien - Doe-Het-Zelver, cpProfessionWithFuture

Zelf Elektriciteit leggen? Schrijf je in voor de opleiding Elektricien Doe-Het-Zelver

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Glazenmaker, cpProfessionWithFuture

Volg de cursus Glazenmaker en studeer waar en wanneer je wil.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter (Sanitaire Installaties), cpProfessionWithFuture

In de opleiding loodgieter sanitair kom je alles te weten over sanitaire installaties.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter Allround, cpProfessionWithFuture

Praktijkgericht studeren, maar vanuit huis? Volg onze thuisstudie Loodgieter Allround.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Loodgieter CV & Gas, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Onderhoudstechnicus, cpProfessionWithFuture

Volg een professionele en praktijkgerichte opleiding bij jou in de buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Schrijnwerker, cpProfessionWithFuture

In deze opleiding leer je vakkundig schrijnwerk uitvoeren. Zo word jij een echte vakman.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Stukadoor, cpProfessionWithFuture

Volg de up-to-date thuisstudie Stukadoor en studeer op je eigen tempo.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Tegelzetter, cpProfessionWithFuture

Leer stap voor stap hoe je zelf wand- en vloertegels plaatst like a pro.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en vooral ook renoveren. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair aanleggen. Klaar om expert in renoveren te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Vorige zomer was extra druk op renovatievlak. Veel mensen besloten eindelijk werk te maken van hun woning. En omdat ik graag tegen elke potentiële job “ja” zeg, besloot ik een assistent in dienst te nemen. Iemand die elektriciteit in afstandsonderwijs gevolgd had. Ik wist dat hij elke job de baas kon, omdat hij ook al zijn stage bij mij gelopen had. Dankzij hem kreeg ik heel wat nieuwe klanten en zit mijn jaar nu voller dan ooit. - employerSpeaks

Renovatie

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elke renovatie tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden bij hun verbouwingen of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als doe-het-zelver brengt dus ook heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Je wordt zo een onmisbare schakel in elk renovatieproject. En dat in dienstverband of gewoon als zelfstandige. Klaar om te starten?

Renovatie, hundredPercentOfTheTime

Renoveren is makkelijker dan ooit tevoren. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn online bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke en kwaliteitsvolle opleiding. Binnen de opleiding krijg je de kennis en know how om elke renovatie de baas te kunnen.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in renovatie en bouwtechnieken mensen heel wat vertrouwen geeft. Daarnaast zijn dit opleidingen waarbij de kennis je een leven lang bijblijft. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Upcycling is een nieuwe trend waarbij je oud, vaak stuk, materiaal of meubilair in iets nieuws en bruikbaar transformeert. Hiermee test je je handige skills en creëer je iets nieuw in je huis.
  • Niet het juiste materiaal in huis? Geen probleem. Online en in de meeste doe-het-zelf winkels kan je vaak boren, zagen en bouwmachines huren aan een voordelige prijs.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Bijna 50 procent van alle huiseigenaars start jaarlijks zijn eigen doe-het-zelf project. Maar gemiddeld eindigen maar vier van die projecten per huishouden succesvol.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor er aan te beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0