Administratie & Onthaal /Computervaardigheden

Computervaardigheden

Wil je vlot met je computer leren werken en programma's als Word, Powerpoint, Excel, Access... vlot onder de knie krijgen? Dan ben je met een opleiding uit het subthema computervaardigheden aan het juiste adres.

Je leert alles over diverse softwareprogramma's zodat je efficiënt aan de slag kunt op je computer. Onze docenten helpen je om alles tot in de puntjes te begrijpen zodat je ook echt in de praktijk aan de slag kan met jouw kennis. De cursussen zitten vol tips & tricks, oefeningen en extra lesmateriaal, zodat jij alles hebt wat je nodig hebt om een expert te worden.

flexibele opleidingen

waardevol diploma

boordevol tips & tricks

persoonlijke begeleiding

geen voorkennis nodig

snel de basis leren

met digitaal leerplatform

incl online lesmateriaal

les van vakexperten

praktijkgericht

allCoursesWithinSubtheme Computervaardigheden

Access, cpProfessionWithFuture

In de cursus Access ontdek je alle tools en mogelijkheden van dit veelzijdige programma.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Administratief Bediende, cpProfessionWithFuture

Breid je kenniskring uit met de virtual class Administratief Bediende.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Administratieve vaardigheden, cpProfessionWithFuture

Geniet van de flexibiliteit en volg online les!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Excel, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Excel in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Mac voor Beginners, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte opleiding Mac voor Beginners in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Outlook, cpProfessionWithFuture

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

PowerPoint, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie PowerPoint en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Word, cpProfessionWithFuture

Volg een praktijkgerichte cursus Word in jouw buurt.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Je leert alles over diverse softwareprogramma's, zodat je snel en efficiënt aan de slag kunt op je computer. Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen binnen dit subthema, leer je snel alle kennis die je nodig hebt om perfect met jouw gekozen programma te werken. Elke bedrijf zal staan springen met dergelijke kennis van bedrijfssoftware!

De ontwikkeling van computers is sinds de jaren 90' exponentieel toegenomen. De mensen die in de jaren 90' of erna zijn geboren, groeiden op met de computer. Deze mensen omarmden veelal alle technologische ontwikkelingen. Een deel van de mensen die voor de jaren 90' werden geboren omarmden niet direct (of nog steeds niet) het werken met computers. Als gevolg daarvan ontstond een digitale kloof. Het is enorm belangrijk om weet te hebben van diverse computerprogramma's. Volg daarom zeker enkele cursussen van verschillende programma's om een optimaal leerrendement te creëren en in diverse markten thuis te zijn. Je weet namelijk nooit waar het al dan niet goed voor kan zijn. - employerSpeaks

Computervaardigheden

trendsCapitalized

Heel wat computerprogramma's evolueren mee met hun tijd en spelen in op de noden en de trends die de consument vandaag kenmerken. Programma's als Word, Indesign, Excel en zoveel andere programma's, kondigen gergegeld updates aan om de gebruikers het nog meer naar hun zin te maken. Met onze opleidingen ben je mee met de huidige trends en ontwikkelingen. In de huidige maatschappij heeft iedereen het enorm druk en moet alles redelijk snel vooruit gaan. Dit kan al eens invloed hebben op je humeur. Het programma Outlook (e-mail programma), heeft daar ondertussen perfect op ingespeeld. Ze hebben een functie ontwikkeld waarbij je het verzenden van een mail kunt uitstellen. Als je in een drifitge bui wel eens een e-mail stuurt waar je snel spijt van hebt, dan kan je die gedurende enkele minuten nog intrekken. Het maximum bedraagt 120min. Handig, toch?

Computervaardigheden, hundredPercentOfTheTime

Ontwikkeling en innovatie staat zeker niet stil in de digitale wereld. Heel wat computerprogramma's evolueren mee met hun tijd en spelen in op de noden en de trends die de consument vandaag kenmerken. Microsoft introduceerde bijvoorbeeld de 'fall creators update'. Iedereen kan op die manier aan de slag met 3D. Met 'Paint 3D' maak je gemakkelijk objecten die je kunt opnemen in Office-bestanden zoals PowerPoint-presentaties en Word-documenten.

Ik volgde de opleiding 'Indesign' en 'Illustrator' aan het Centrum voor Avondonderwijs omdat ik nog extra skills nodig had voor mijn droomjob als grafisch vormgever. Onlangs begon ik te werken als freelance grafisch designer. Ik was altijd al geïnteresseerd in design en tekenen, maar ik had nog wat finetuning nodig bij het werken met deze programma's. Dankzij de opleiding wist ik hoe ik eraan moest beginnen en kreeg ik de begeleiding die ik nodig had! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Je ziet het steeds vaker in vacatures: 'de werknemer dient over de basiskwaliteiten van het werken met computers te beschikken'. Tijdens een sollicitatie is dit niet direct te testen, waardoor er vaak op de werkvloer pas echt een probleem ontstaat. Onder het motto 'tijd is geld' sporen werkgevers de werknemers aan om efficiënt te leren werken met de computer en te kiezen voor een opleiding rond computervaardigheden. Wij moedigen onze studenten een opleiding uit dit subthema dan ook aan. Het staat goed op je cv en je onderscheid jezelf van de rest.

niceToKnowHeader

  • Wist je dat Outlook een ingebouwde vertaalfunctie heeft? Je kan inkomende mails automatisch laten vertalen.
  • De oorspronkelijke naam van het tekstverwerkingsprogramma 'Word' was 'Multi-Tool Word'.
  • Wist je dat je op 2 manieren live kan vergaderen in teams van Microsoft? Er is namelijk een verschil tussen een 'live meeting' en een 'live event'. Is je chatgesprek verhit geraakt op teams? is er veel interactie op een kanaal? Dan is het misschien beter om het topic verder mondeling te bespreken. Hiervoor opteer je dan best voor een live meeting.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0