Boekhouden /Secundair onderwijs

Secundair onderwijs

Heb je een eigen zaak? Of wil je als financieel expert in echt topbedrijven terechtkomen? Schrijf je in voor een van deze leerrijke opleidingen en stoom je klaar voor je secundaire diploma. Onze ervaren docenten doen je met veel plezier kennismaken met de financiële wereld.

ga voor je diploma

studeer op je eigen tempo

leer bij jou in de buurt

les van financieel experts

combineer theorie en praktijk

bereid je voor op je examen

alles helder uitgelegd

krijg de beste tips&tricks

begin zonder voorkennis

inclusief online lesmateriaal

allCoursesWithinSubtheme Secundair onderwijs

Balanslezen, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Balanslezen en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Budgetcoach, cpProfessionWithFuture

Wil je graag aan de slag als Budgetcoach? Dan is deze opleiding de ideale start.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Economie Basis, cpProfessionWithFuture

Leren wat je altijd al hebt willen leren? Volg nu je roeping!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Financieel Manager, cpProfessionWithFuture

Wil jij weten hoe je de financiën van een organisatie of onderneming succesvol managet?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Wiskunde (Basis), cpProfessionWithFuture

Met deze thuisstudie kun je al binnen 3 tot 6 maanden jouw diploma op zak hebben!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

beSureOfYourFuture

Wil je meer leren over jouw geld? En hoe jij financieel slimme beslissingen kan maken? Vergroot dan nu jouw boekhoudkennis en kies een leven vol financiële zekerheid. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Een paar jaar geleden hebben we besloten om een extra boekhouder in dienst te nemen. Iemand met veel mensenkennis die zich in afstandsonderwijs in boekhouden had gespecialiseerd. Dankzij hem hebben we als bedrijf toch wat stappen kunnen maken. We ontdekten dat we recht hadden op verschillende voordelen waardoor onze nieuwe collega zichzelf al meteen terugbetaalde. Een goede boekhouder die up-to-date is van de nieuwste informatie is voor ieder bedrijf noodzakelijk. - employerSpeaks

boekhouden

trendsCapitalized

Steeds meer mensen willen financieel op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En terecht. Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid. Benieuwd hoe jij je boekhouding in orde krijgt? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou. Een diploma als expert in financiën brengt daarnaast ook heel wat werkzekerheid. Bedrijven van over de hele wereld zijn naar je op zoek. Je toont dat je van aanpakken weet en dat je de waarde van geld echt begrijpt. Ben jij klaar om een onmisbare schakel te worden in het bedrijfsleven? Dan is een job als boekhouder op jouw lijf geschreven.

Secundair onderwijs, hundredPercentOfTheTime

Ook boekhoudkunde heeft de laatste jaren een technologische revolutie meegemaakt. De tijd van effectieve boeken waarin alles werd bijgehouden is stilaan voorbij. Excelsheets zijn bij iedere boekhouder bekend, maar ook die worden rustig vervangen door geavanceerde computerprogramma’s en zelfs mobiele applicaties. Veel bedrijven investeren in die software. En toch doen al die bedrijven nog steeds een beroep op een goede boekhouder. De wetgeving en de financiële wereld verandert aan een sneltempo. Boekhouders houden die veranderingen bij en zoeken uit hoe ze het verschil kunnen blijven maken. Voor iedere gezonde onderneming zijn ze dus een absolute meerwaarde.

Als financieel consultant is het vooral belangrijk dat ik me blijf bijscholen. Maar met zo’n drukke job is dat niet altijd makkelijk. Afstandsonderwijs dus! Ik kon zo makkelijk mijn werk, gezin en studie combineren. Op die manier houd ik mijn geest scherp en mijn cv aantrekkelijk voor mijn huidige en toekomstige werkgevers. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Van scholieren tot ondernemers, boekhouden ligt iedereen. We merken dat een diploma boekhouden nog steeds veel vertrouwen uitstraalt naar de buitenwereld. En ook de kennis die je tijdens je opleiding opdoet, is iets waar je een leven lang op kan verder bouwen. Deze opleiding behoort ook tot de basis voor mensen die een eigen zaak willen starten. Het geeft hen de kennis om veilig en succesvol te starten en groeien. Een dikke aanrader dus.

niceToKnowHeader

  • Er zijn wereldwijd ongeveer 180 verschillende soorten valuta.
  • Eén miljoen euromunten weegt ongeveer 7500 kilogram. Beter biljetten vragen dus.
  • Volgens Europol worden er jaarlijks zo’n 50.000 valse eurobiljetten gevonden. Dat lijkt misschien veel, maar op een totaal van bijna 14 miljard biljetten valt dat goed mee.
  • Slechts 8% van het geld wereldwijd bestaat nog uit effectieve munten en biljetten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0