Handig online studentenplatform

Door ons online studentenplatform heb je altijd en overal toegang tot onze digitale omgeving. Binnen twee dagen wordt jouw ingestuurde huiswerk, opdrachten, etc. door jouw docent gecontroleerd en ontvang je feedback. Daarbij gaat het er niet alleen om of je de stof hebt gelezen, maar ook vooral begrijpt en in de praktijk kunt gaan toepassen. Voordelen van het studentenplatform:

1. Altijd en overal beschikbaar

Het studentenplatform geeft jou de mogelijkheid om overal en altijd toegang te hebben tot de planning, studiematerialen en nog veel meer. Of je nu thuis, op vakantie of onderweg in de trein studeert maakt niet uit.

2. Handig inzicht studievoortgang

Het studentenplatform geeft jou inzicht van jouw persoonlijke voortgang van de opleiding of cursus. Zo bereid jij je goed voor op het examen en of je volgens jouw eigen planning de opleiding of cursus kan afronden.

3. Direct contact met jouw persoonlijke docent

Via het studentenplatform kan je makkelijk en snel contact opnemen met jouw persoonlijke docent en vragen voorleggen of extra informatie vragen.

4. Altijd extra informatie beschikbaar

Via het studentenplatform kan de docent extra informatie en casuïstiek uploaden om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

5. Online examenoefeningen

Op het studentenplatform staat veel oefenmateriaal en kan jij jezelf voorbereiden op het examen. Zo ben je zeker van succes!