Voordelen om bij de Ondernemerschool te studeren!

Een thuisstudie bij De Ondernemersschool is leerzaam, afwisselend en loont! Als ambitieuze startende ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk de ins en outs van het vakgebied leren kennen. Een deskundig, ervaren en bovenal vriendelijk team begeleidt jou daarom in de eerste stappen naar het ondernemerschap. Zij reiken jou de juiste kennis en vaardigheden aan om straks als ondernemer aan de slag te gaan.

Ondernemen doe je dus niet alleen, maar samen met De Ondernemersschool! Jij geeft het beste van jezelf en wij geven jou goede redenen om bij De Ondernemersschool te starten.

1. Flexibel studeren

Bij De Ondernemersschool studeer je op jouw eigen tempo! Je kan iedere dag met een studie beginnen en met het handige studentenplatform krijg je binnen 48 uur antwoord van jouw persoonlijke docent.

2. Waardevol diploma

Als jij de opleiding of cursus succesvol afsluit krijg je een waardevol diploma van De Ondernemersschool op mbo of hbo werk- en denkniveau. Alle opleidingen en cursussen zijn gericht op de praktijk!

3. Lage lesgelden

Bij De Ondernemersschool vind je lage lesgelden. Het inschrijfgeld, examengeld en de begeleiding zijn allemaal gratis!

4. Voor iedereen toegankelijk

De opleidingen en cursussen zijn voor iedereen toegankelijk en sluiten perfect aan op jouw eigen leerstijl.

5. Professionele docenten

Alleen de beste en aantoonbaar succesvolste ondernemers met veel ondernemerservaring en didactische vaardigheden mogen jou begeleiden tijdens de studie! Zij dragen met veel plezier hun kennis en vaardigheden over.

6. Examengarantie

Bij De Ondernemersschool heb je een examengarantie en zijn de examens gratis. Heb je vertraging opgelopen? Geen probleem, want bij De Ondernemersschool mag je maar liefst vijf jaar over jouw opleiding of cursus doen!

7. Financiële voordelen

Via De Ondernemersschool studeren is heel voordelig! Er bestaan verschillende mogelijkheden om goedkoper een cursus te kunnen volgen!

8. Uniek studentenplatform

Via het unieke studentenplatform haal je nog meer uit jouw opleiding en heb je direct contact met jouw docent! Op een interactieve manier doe je nog meer kennis op die je direct in de praktijk kan toepassen.

9. Gratis proefhoofdstuk

Wil je graag weten of een opleiding of cursus bij je past? Download dan een gratis proefhoofdstuk en maak een keuze!