Wie zijn we

De Ondernemersschool

De Ondernemersschool is het meest ervaren opleidingsinstituut van Nederland voor ondernemers en werknemers. Met meer dan 350 verschillende opleidingen en cursussen is De Ondernemersschool de referentie op het gebied van professionele opleidingen die leiden tot een nieuwe carrière. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of droom je van je eigen zaak? Dan vind je vast en zeker hier de opleiding die bij je past!

Gespecialiseerde opleidingen

De opleidingen van De Ondernemersschool worden geven door mensen die het beroep zelf beoefenen als zelfstandig ondernemer. Zij hebben jarenlang hun ervaring opgebouwd in de praktijk. Je leert van hen de fijne kneepjes van het vak zodat je zelf snel aan de slag kan. In iedere opleiding tref je de gratis module Starten als ondernemer aan waar je tekst en uitleg krijgt over hoe je het beste start in Nederland met je eigen bedrijf. De cursussen staan vol met praktijkgerichte oefeningen en opdrachten.. Zowel inhoudelijk als praktisch word je voorbereid op het examen. Na het beëindigen van je opleiding kan je dan ook onmiddellijk aan de slag gaan als werknemer of zelfstandig ondernemer (ZZP’er).

Up-to-date cursusmateriaal!

Het lesmateriaal van De Ondernemersschool staat bekend om haar degelijkheid door de heldere uitleg, de vele voorbeelden, de oefenopgaven met antwoorden en de huiswerkopgaven. De cursussen zijn geschreven door echte vakspecialisten die weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Je bent dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw toekomstige vakgebied. De auteurs van het lesmateriaal zijn veelal zelf werkzaam in de verschillende examencommissies en stellen mee de examens op. Daardoor dekt de lesstof die je thuisgestuurd krijgt perfect de examenprogramma’s. Tenslotte sluiten veel van de cursussen van De Ondernemersschool aan bij de eindtermen van de deelkwalificaties conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB), erkend door het Ministerie van Onderwijs. Deze cursussen zijn dan uitstekend in te zetten als onderdeel van een competentiegerichte MBO-opleiding.

De goedkoopste van Europa!

De Ondernemersschool organiseert professionele opleidingen die leiden tot erkende diploma’s. We doen dit steeds aan de laagste prijs. Soms kunnen we dezelfde opleiding als onze collega’s aanbieden aan een derde van de prijs! Dit is doordat we ons enkel focussen op de essentie van het onderwijs. Bij ons heb je geen verborgen kosten of inschrijvingsgelden, geen dure reclamecampagnes op radio en televisie en zeker geen “gratis” I-pads, reizen of koffiezetapparaten bij je opleiding. Bij ons wordt het onderwijs gegeven zoals het hoort en is het niet de bedoeling om grote winsten te maken op de rug van de cursist! Bij ons staat de student en de professionele begeleiding van de docent centraal.

De beste IT-infrastructuur en begeleiding

De Ondernemersschool begeleidt studenten via de meest hoogtechnologische servers en IT-infrastructuur. Dag en nacht staan onze medewerkers daar klaar om je de perfecte studiebegeleiding te geven. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daar uit jouw persoonlijke begeleiding. Dankzij deze uitstekende infrastructuur hadden we de voorbije jaren geen enkele server storing gehad.

Perfecte opleiding voor een carrièreswitch!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een uitbreiding van je huidige activiteiten? Dan vind je hier zeker de opleiding die bij jouw carrièrepad past. Alle opleidingen van De Ondernemersschool leiden tot diploma’s die voldoende zijn om werken als zelfstandige of werknemer.

Share This Article If You Liked It :)